Nieuwste technologie

SG Ready

Alle pompen vanaf 2024 aangeschaft via Woud Bosma Energieadvies BV zijn SG Ready

SG Ready Labels

Een Smart Grid Ready warmtepomp is een duurzame en slimme oplossing voor efficiënte verwarming in woningen. Door te kiezen voor een Smart Grid Ready warmtepomp ben je voorbereid op de toekomst van slimme energienetwerken.

De Smart Grid Ready warmtepomp is ontworpen om te communiceren met het elektriciteitsnetwerk en kan optimaal gebruik maken van duurzame energiebronnen. Hierdoor kun je energie besparen en je ecologische voetafdruk verkleinen.

Met een Smart Grid Ready warmtepomp profiteer je van geavanceerde technologie die het energieverbruik kan optimaliseren op basis van de beschikbaarheid van duurzame energie. Dit zorgt niet alleen voor lagere energiekosten, maar ook voor een milieuvriendelijke verwarmingsoplossing.

Kies voor een Smart Grid Ready warmtepomp en draag bij aan een duurzame toekomst. Neem vandaag nog de stap naar efficiënte en slimme verwarming met een Smart Grid Ready warmtepomp.

Intergrale Hydronische Tank

Overweegt u over te stappen op een milieuvriendelijke en zeer efficiënte warmtepomp, maar maakt u zich zorgen over hoge installatiekosten en een complexe opstelling? Dit nieuwe product van Sprsun zal dat oplossen en zal later dit jaar worden uitgebracht.

De SPRSUN Integrale Hydronische Tank is een multifunctionele watertank met:
 • Heet water tank,
 • Buffertank,
 • Expansievat,
 • Driewegklep,
 • Elektrische verwarming,
 • Controller voor binnenunits,
 • Het biedt een geïntegreerd ontwerp voor eenvoudige installatie, zelfs voor niet-professionals.

Specificaties

 

R290 warmtepompenwsten

 

 

 • Lower Global Warming Potential (GWP)

Het nieuwe koelgas R290 helpt onze DC-inverter-warmtepompen schoner te werken, wat minder schadelijke effecten op de atmosfeer heeft met lagere koolstofemissies en geen ozonafbrekend potentieel.

 • Verhoogde Efficiëntie:

Met maximale COP 5.29 ondersteunt het hoogste niveau van energie-efficiëntie van A+++

 • Low Noise

Naast borstelloze DC-inverterventilatoren, passen SPRSUN R290 DC-inverter-warmtepompen versterkte geluidsreducerende maatregelen toe, zoals de dubbele schokabsorptie voor de Panasonic Compressor. Ruisonderdrukkingstechnologie: Het CAREL-systeem kan worden geselecteerd voor verschillende toepassingsscenario’s om het geluid te verminderen en een comfortabele omgeving te garanderen, zoals dagmodus en nachtmodus.

 • Slimmer Technologie:

CAREL intelligent systeem
1) Intelligente bewaking. Real-time monitoring van alle gegevens en tijdig ingrijpen bij detectie van afwijkingen
2) Intelligent ontdooien
3) Intelligente touchscreen bediening
4) Intelligent besturingssysteem

 • Hoge veiligheidsprestaties

1)  Gebruik van bekende merkaccessoires met explosieveilige functie om de veiligheid te garanderen. Bijvoorbeeld Panasonic  en Grundfos.
2)  Het creatieve originele ontwerp van de “veiligheidscompartiment” -structuur voorkomt lekkage van koelmiddel, waardoor het veiliger wordt met een veiligheidsfactor van klasse A.

 • Componenten van superhoge kwaliteit

 

R32 EVI 

SPRSUN LUCHT-WATER Inverter R32 EVI monoblock warmtepompen zijn gebouwd met de nieuwste technologie in het veld met behulp van Panasonic Inverter-compressor met EVI-technologie (compressordampinjectie) en R32-koelmiddel, waardoor de werking van de warmtepomp bij omgevingstemperaturen in het bereik wordt gegarandeerd “- 25°C” ~ “43°C”.
Alle elektronische en elektrische componenten (omvormermodule, controller, terminal, expansieventiel, druksensoren) zijn van de Italiaanse fabrikant CAREL INDUSTRIES SpA
Warmtepompen met Carel-controller hebben een energie-efficiëntie ERP A+++ gecertificeerd door TÜV-SÜD volgens de Europese norm EN 14825 : 2018, d.w.z. de huidige norm voor het bepalen van het jaarlijkse referentierendement, SCOP.

Dit apparaat kan een uiterst economisch product zijn voor uw huis voor het verwarmings- of koelsysteem en de bereiding van sanitair warm water. In het 12kW-model kan het woonoppervlak 180m2 of meer zijn met vloerverwarming en tot 150m2 met radiatorverwarming.

SPRSUN AIR-WATER R32 EVI-modellen zijn warmtepompen van het monoblock type en het is een compacte uitrusting met alle componenten van de koelcyclus en het watercircuit, alleen de wateraansluitingen hoeven achter de warmtepomp te worden gemaakt.
De warmwaterboiler, recirculatiepomp, expansievat zijn niet inbegrepen en worden in de woning geplaatst.

Laag GWP R32-gas

Het nieuwe R32-koelgas zorgt ervoor dat onze DC inverter warmtepompen schoner en efficiënter werken, wat minder schadelijke effecten op de atmosfeer heeft met een lagere CO2-uitstoot. Een voordeel van het gebruik van het koudemiddel R32 is het hogere rendement dan het koudemiddel R410A. R32 is geschikt voor alle soorten klimaten over de hele wereld en heeft geen negatief effect op het milieu, en het prestatieniveau valt binnen de energie-efficiëntieklasse A+++.

Hoog rendement met een maximale COP van 5,95

Met een maximale COP van 5,95 laden en circuleren onze ERP A+++ R32 EVI DC-inverter warmtepompen efficiënter dan de DC inverter warmtepompen van andere koelmiddelen. De inverter compressor van Panasonic biedt een hogere capaciteit om te voldoen aan de gebruikersvereisten bij lage verdampingstemperatuur dankzij de EVI-technologie (compressordampinjectie) en garandeert de werking van de warmtepomp bij omgevingstemperaturen in het bereik van “-25°C” ~ “43°C “.
Dankzij de geavanceerde technologie valt de aanvoertemperatuur van 55 °C nog steeds in de energie-efficiëntieklasse ERP A++ en bij de aanvoertemperatuur van 35 °C in de energie-efficiëntieklasse ERP A+++ gecertificeerd door TÜV-SÜD volgens de Europese Norm EN 14825:2018, d.w.z. de huidige norm voor het bepalen van de jaarlijkse referentie-efficiëntie, SCOP.

Slimme technologie met WIFI online monitoring

Het intelligente besturingssysteem van CAREL met RS485-interface en WIFI-poort kan zonder hulp temperaturen instellen met behulp van sensoren die de omgevingscondities registreren. Met online WIFI-monitoring kunnen klanten genieten van contactloze ondersteuning van ons klantenservicecentrum, waar ze ook zijn. Onze DC R32 EVI inverter warmtepompen zijn ook uitgerust met intelligente beveiligingen.

Stil systeem met 42 dB

Naast borstel loze DC-inverter ventilatoren, passen SPRSUN R32 DC inverter warmtepompen versterkte geluid reducerende maatregelen toe, zoals dubbele schokabsorptie van de Panasonic-compressor.
Geluidsniveaus beginnen bij 42dB, waardoor dit het stilste systeem in ons assortiment DC-omvormers is.

Gegarandeerde veiligheid met R32-gas

R32-koelmiddel wordt als milieuvriendelijk beschouwd, maar onjuiste hantering en opslag kan leiden tot mogelijke veiligheidsproblemen. Dit alles kan worden vermeden door SPRSUN R32 EVI DC Inverter warmtepompen te gebruiken, omdat ze zijn ontworpen met anti-explosiemaatregelen om maximale operationele veiligheid te garanderen.

Belangrijkste onderdelen – Panasonic, Carel, Wolong

De warmtepomp fabrikant SPRSUN is er via de “R32 EVI DC Inverter”-familie in geslaagd om een ​​moderne verwarmings-koelapparatuur te creëren die innovatieve en ultramoderne technologieën bevat. Een van de belangrijkste componenten is de Panasonic DC Inverter-compressor met EVI-technologie (compressordampinjectie), die de bedrijfstemperatuur heeft verlaagd tot -25°C. Alle elektronica inclusief inverter, intelligent regelsysteem, veiligheidskleppen, druk- en temperatuursensoren, elektronische expansieklep worden geleverd door de Italiaanse fabrikant CAREL INDUSTRIES SpA borstel loze DC-inverte ventilatoren zijn van Wolong Electric Group.

Complete oplossing warm water, verwarming en koeling

Gerenommeerde warmtepomp fabrikant

SPRSUN is een gerenommeerde warmtepomp fabrikant met meer dan 25 jaar ervaring en een internationale reputatie. De fabrikant biedt verschillende warmtepompen aan, zoals DC-inverter warmtepompen, lucht/water warmtepompboilers en zwembadwarmtepompen. Producten voldoen aan EN14511, hebben CE-, CCC-, CB-, RoHS-, SAA-, TUV- en ERP-certificeringen.
Door de jaren heen hebben uitstekende producten op basis van toonaangevende technologie en professionele diensten SPRSUN een reputatie opgebouwd als een gerenommeerd bedrijf dat warmtepompen produceert en levert. SPRSUN warmtepompen worden geëxporteerd naar 60 landen en in Europa worden ze gedistribueerd in Polen, Denemarken, Nederland, Litouwen, Oekraïne, Macedonië, Bosnië-Herzegovina en Roemenië.

https://sprsunheatpump.com

To top